15.01.2021 | Doğa Koleji

“ENERJİ DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA” PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ENERJİ SEMİNERLERİ'NDE UZMANLARLA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji tarafından 14 Ocak'ta online gerçekleştirilen Enerji Seminerlerinde, alanında uzman isimler Türkiye’nin dört bir yanından, 10 binin üzerinde ilkokul öğrencisiyle buluştu.

13.01.2021 | Doğa Koleji

DÜNYA ŞAMPİYONU İBRAHİM ÇOLAK'TAN ANNE-BABALARA ÇAĞRI

Dünya ve Avrupa Şampiyonu İbrahim Çolak, “Sporumuzdaki Başarı Öyküleri” kapsamında İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrenci ve velileri ile bir araya geldi. “Bütün sporların temelinde cimnastik vardır” diyen Çolak, küçük yaşta başlayacak temel eğitimden sonra, çocukların ilgili oldukları herhangi bir branşa yönlenebileceğini söyledi.

13.01.2021 | Doğa Koleji

ONA HEPİMİZİN İHTİYACI VAR! ENERJİ EMİNERLERİ 14 OCAK'TA

Enerji; ona hepimizin ihtiyacı var! Günlük yaşantımızın sorunsuz akması ve eşit kalkınma için erişilebilir ve güvenilir enerjiye ihtiyacımız var. Enerji Seminerleri 14 Ocak'ta YouTube kanalımızda canlı yayınlanacak.

09.01.2021 | Doğa Koleji

KAYSERİ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN ŞANLIURFA'YA YARDIM ELİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kayseri Kampüsü öğrencilerimiz, Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesine bağlı Yukarı Koşma İlkokulundaki öğrenci kardeşlerine yardım elini uzattı.

07.01.2021 | Doğa Koleji

EN SEVDİĞİNİZ MALZEMEDEN KÖPRÜ YAPMAYA HAZIR MISINIZ?

Tüm hazırlık ve 9. sınıf öğrencilerimizi mühendislik ve mimari becerilerini kullanarak spagetti köprüsü tasarlamaya bekliyoruz!

07.01.2021 | Doğa Koleji

REHBERLİK, ÇOCUKLAR KADAR AİLELERE DE GEREKLİ

Çocukları için başarılı, sağlıklı ve mutlu bir gelecek hayali kuran her ailenin; çocuklarını sadece akademik olarak değil, duygusal olarak da desteklemesi büyük önem taşıyor. Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, “Sınav hazırlık süreci, öğrenciler gibi aileleri için de stres ve kaygıyı beraberinde getirebilir. Öğretmen, veli ve öğrenci arasında sağlıklı ve doğru iletişim köprüleri kurulmalı; ailelere de rehberlik edilmelidir” dedi.

24.12.2020 | Doğa Koleji

“YERLİ TEKNOLOJİ İLE GELİŞEN TÜRKİYE” İÇİN ONLINE ÖĞRENCİ ZİRVESİ

Türkiye’nin ilk Yerli Teknoloji Zirvesi, “Yerli Teknoloji ile Gelişen Türkiye” temasıyla online olarak gerçekleştirildi. Zirvede, yerli eğitim teknolojileri ürünlerinden bankacılık ve finans yazılımlarına, sağlık bilişiminden savunma teknolojilerine kadar birçok başlık konuşuldu.

22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Bu yıl 35.'si düzenlenen, dünyanın en köklü ve prestijli proje yarışmaları arasında gösterilen Brezilya / MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda, Doğa Koleji öğrencisi Gökçe Kavakyanı, “En Çok Değinilen Proje” ve “Uluslararası En Dikkat Çeken Proje” ödüllerini aldı.

17.12.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ VELİ-ÖĞRENCİ SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası'nda 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz velileriyle beraber yarışacak.

16.12.2020 | Doğa Koleji

FİZİK OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR!

Fizik Olimpiyatları ile öğrencilerimizin fizik bilimine karşı ilgilerini artırmayı, akademik alt yapılarını güçlendirmeyi ve onları bu alanda çalışmalar yapmaya özendirmeyi hedefliyoruz.