Uzmanlar, “Sınav hazırlık süreci, öğrenciler gibi aileleri için de stres ve kaygıyı beraberinde getirebilir. Öğretmen, veli ve öğrenci arasında sağlıklı ve doğru iletişim köprüleri kurulmalı; ailelere de rehberlik edilmeli” diyor.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Sınav hazırlık süreci, öğrenciler gibi aileleri için de stres ve kaygıyı beraberinde getirebilir. Öğretmen, veli ve öğrenci arasında sağlıklı ve doğru iletişim köprüleri kurulmalı; ailelere de rehberlik edilmelidir” dedi.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu İbrahim Çolak, ‘Sporumuzdaki Başarı Öyküleri' kapsamında İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrenci ve velileri ile bir araya geldi.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu İbrahim Çolak, “Sporumuzdaki Başarı Öyküleri” kapsamında İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrenci ve velileri ile bir araya geldi.

İSTANBUL, (DHA)- Muğla’da düzenlenen Turkcell Kısa Kulvar Kulüpler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencileri şampiyonaya adlarını yazdırdı. Kolejin 30 öğrencisi birinci, 22 öğrencisi ikinci, 7 öğrencisi ise üçüncü oldu.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji online t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri’nin son konuğu Domino’s Pizza Türkiye, Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan CEO’su Aslan Saranga oldu.

Öğrenciler, liderlik vasıflarını ve ekip çalışması ruhunu lise çağında kazanarak, iş hayatına hazır bireyler olarak yetişmek için iki gün süren ‘Eğitim Kampı’nda bir araya geldi. Geleceğin liderleri, iş ve eğitim dünyasının liderleriyle online buluştu.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı ilkokul, ortaokul ve lise kademesi için online akademik değerlendirme sınavı yapılacak. Kayıtların kontenjanlarla sınırlı ve ücretsiz olan sınava Türkiye genelindeki tüm 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri katılabilecek.

Koronavirüs gölgesinde yaklaşık iki ay önce açılan okullar, bugünden itibaren 9 günlük ara tatile giriyor. 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle başlayan 2020-2021 eğitim-öğretim yılında, okul öncesi ve ilkokul birinci sınıflar için 21 Eylül’de aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime geçildi.