Doğa Koleji, ekonomik kalkınmada kadınların konumunu güçlendirme hedefiyle, 'Kız Kardeşim' sosyal sorumluluk projesine dahil oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji okullarında sağlık çalışanlarının çocuklarına yönelik yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

İTÜ ETA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji okullarında sağlık çalışanlarının çocuklarına yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Microsoft’un kodlamaya dayalı oyun tabanlı yeni nesil öğrenim aracı “Minecraft: Eğitim Sürümü” ile Doğa Koleji’nde eğitim gören 60 bin öğrenci yenilikçi ve eğlenceli yöntemlerle geleceğe hazırlanıyor.

Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Arslan, LGS’ye hazırlanan öğrencileri bekleyen yeni koşullara ilişkin önerilerde bulundu.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Online Kariyer Günleri canlı yayınında İTÜ ETA Vakfı kuruluşu olan Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden lise öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Uzmanlar, evden çalışan velilerin gerek kendi çalışma alanlarında gerekse uzaktan eğitime devam eden çocuklarının online sınıf ortamında dikkat etmesi gerekenlerle ilgili önerilerde bulundu.

Koronavirüsle savaş için eğitim dünyası da harekete geçti. Üniversiteler ilaç ve aşı çalışmalarına başlarken, öğrenci ve öğretmenler de dezenfektan, maske, koruyucu siper gibi malzemeler üreterek, sağlık alanında çalışmalara destek oluyorlar.

Doğa Koleji bölüm başkanları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Liseye Geçiş Sınavı’nın Mart ayı örnek sorularını değerlendirdi.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, "Doğa ailesi, İTÜ desteğiyle üreten, ürettiğiyle ülkesine hizmet eden bireyler yetiştirmenin gururu ve huzuru içinde olacak" dedi.