Bursa'da bisiklet tutkunları pedallarını engellilere umut olmak için çevirdi.

Antalya’da Doğa Koleji tarafından düzenlenen Türkiye Geneli 4. Yaratıcı Yazarlık Festivaline, duayen yazarlar ile genç yazar adayları bir araya geliyor.

Doğa Koleji tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Geneli 4. Yaratıcı Yazarlık Festivaline, duayen yazarlar ile genç yazar adayları bir araya geliyor!

Doğa Koleji ile Altınbaş Üniversitesi Eğitimde İş Birliği Protokolü imzaladı. Protokol, Doğa Koleji öğrencilerine ders izleme, laboratuvar ve atölyelere katılım imkânı gibi akademik konularda avantaj sağlamasının yanı sıra Altınbaş Üniversitesi’nden özel burs ve indirimleri içeriyor.

Bebeklerin yüzde 2-4’ü üstün potansiyelli olarak doğuyor. Bu çocuklar doğru eğitimi alamazsa, ‘kayıp’ ya da problemli bireyler olabiliyor. Doğa Koleji, bu çocukları bilim insanı yapmak üzere elini taşın altına koydu.

Abbas Güçlü’ nün hazırlayıp sunduğu yarışma programı “Abbas Güçlü İle Büyük Oyun” 20 Mart Çarşamba günü Kanal D’de izleyicisi ile buluştu.

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası Finalleri; sekizer kız ve erkek takımlarının katılımıyla 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Samsun’da yapıldı. Türkiye şampiyonu olan okullar, 12-20 Nisan tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenecek ISF Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye Liseler Basketbol Şampiyonası Finalleri; 8 erkek, 8 kız takımın katılımıyla 27 Şubat-3 Mart tarihlerinde Samsun’da gerçekleşti.

Doğa Koleji, teknoloji üreten nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle geliştirdiği Fen ve Teknoloji Liseleri ile IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2019’da “Best Talent Accelerator-En İyi Yetenek İvmelendirici” kategorisinde yılın projesi ödülüne layık görüldü.