Erzurum Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu’nda göreve yeni başlayan öğretmen Müge Genç’in yardım talebine cevap vererek, kampanya düzenleyen Doğa Koleji Ankara Çayyolu Kampüsü, Erzurum’a gitti.

Doğa Koleji eğitimde fark yaratan konseptlerini Mardinli öğrencilerle buluşturmak için önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Doğa Koleji öğrencileri, Anıtkabir’i ziyaret edemeyen arkadaşlarını unutmadı. Öğrenciler Minecraft Anıtkabir projesi ile 10 Kasım’da Atatürk’ün ebedi istirahatgahını ziyaret etme imkanı buldu.

Günümüzde artık tüm çocuk gençler, ellerindeki telefon ve tabletle zaman geçiyor. Ancak uzmanlar, aileleri sanal dünyanın tehlikelerine karşı uyarıyor. Bir özel okul bunun için dijital güvenlik uygulaması geliştirdi.

GESS Küresel Eğitim Malzemeleri Fuarı WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Uluslararası fuara katılan MEB Bakan Yardımcısı Reha Denemeç Codemath oynadı.