07.06.2020 | Doğa Koleji

BİREYLER İÇİN FİNANSAL BİLİNÇ

Kız Kardeşim Projesi kapsamında Rojda Gizem Şener tarafından gerçekleştirilen online eğitimde kadınların mali kaynak yönetimine ilişkin bilgiler verildi.

19.05.2020 | Doğa Koleji

BUGÜNÜN KÜÇÜKLERI, YARININ BÜYÜKLERİ

Çayyolu Doğa Koleji ilkokul ve anaokulu öğrencilerimiz bugünün küçükleri, yarının büyükleri olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı.

14.05.2020 | Doğa Koleji

ANAOKULUNDAN İLKOKULA

Çayyolu Doğa Koleji 5 yaş öğrencilerimizin velileri ile ilkokula geçiş sürecini online toplantımızda görüştük.

09.05.2020 | Doğa Koleji

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BULUŞUYORUZ

Çayyolu Doğa Koleji öğretmen ve velileri, sosyal mesafeyi koruduğumuz şu günlerde eğitimde süreç yönetimini online toplantıları ile görüştü.

23.04.2020 | Doğa Koleji

EL ELE OLACAĞIMIZ 23 NİSANLARA.

Çayyolu Doğa Koleji öğretmen ve öğrencileri, okullarından uzakta da olsalar tek yürek olarak bayramı coşkuyla kutladılar.

02.04.2020 | Doğa Koleji

UZAKTAN AMA GÖNÜLDEN YAKIN EĞİTİM

Çayyolu Doğa Koleji ilkokul ve anaokulu öğrencilerimiz uzaktan eğitim programları ile eğitimde hız kesmiyor.

27.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞAM EVİMDE

Çayyolu Doğa Koleji'nde Doğam Evimde uygulaması ile eğitime ara vermiyoruz.

26.03.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENİMDEN MESAJ VAR

Sayın velilerim, sevgili öğrencilerim, Okuldan uzakta geçirdiğimiz 1 haftanın ardından dünya genelindeki salgın sebebi ile evlerimizden eğitime devam ediyoruz.

09.11.2019 | Doğa Koleji

10 KASIM SATRANÇ TURNUVASI

10 Kasım Atatürk'ü Anma veli-öğrenci satranç turnuvası kapsamında 2.sınıf öğrencilerimiz aileleri ile kıyasıya yarıştı.

29.10.2019 | Doğa Koleji

96. YIL COŞKUSU

Cumhuriyetin ilanının 96.yılında yine tek yürek ve yine gururla bayram coşkusunu yaşıyoruz.