Doğa Mini Büyüyor!
ATAŞEHİR DOĞA MİNİ ANAOKULU

OKULUMUZ

Çocuklara iyi bir insan, iyi bir vatandaş olmaları için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak, onları ilgi ve yetenekleri yönünde yetiştirmek, hayata ve bir üst okula en donanımlı şekilde hazırlamak hepimizin ortak hedefi. 2024 yılında Doğa Koleji çatısı altında yeni bir marka yerini aldı. Bu marka DOĞA MİNİ Anaokulu…

Can Eğitim Grubu çatısı altında Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi ile yer alan Doğa Koleji, 100’ü aşkın kampüsünde 21 yıldır olduğu gibi öğrencilerine sağladığı temel eşitlik ilkesiyle dünya standartlarında eğitim vermeye, uluslararası vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmeye devam ediyor. DOĞA MİNİ Anaokulu, Doğa Koleji akademik koordinatörlerinin ve İstanbul Bilgi Üniversitesinin katkılarıyla ürettiği özgün program ve etkinliklerini yüzlerce anaokulunda binlerce çocuğumuz ile buluşturmayı hedefliyor.