Doğa Mini Ayvalık'ta!
AYVALIK DOĞA MİNİ ANAOKULU

OKULUMUZ

Çocuklara iyi bir insan, iyi bir vatandaş olmaları için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak, onları ilgi ve yetenekleri yönünde yetiştirmek, hayata ve bir üst okula en donanımlı şekilde hazırlamak hepimizin ortak hedefi. 2023 yılında Doğa Koleji çatısı altında yeni bir marka yerini alıyor. Bu marka DOĞA MİNİ Anaokulu…

Can Eğitim Grubu çatısı altında Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi ile yer alan Doğa Koleji, 100’ü aşkın kampüsünde 21 yıldır olduğu gibi öğrencilerine sağladığı temel eşitlik ilkesiyle dünya standartlarında eğitim vermeye, uluslararası vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmeye devam ediyor.
DOĞA MİNİ Anaokulu, Doğa Koleji akademik koordinatörlerinin ve İstanbul Bilgi Üniversitesinin katkılarıyla ürettiği özgün program ve etkinliklerini yüzlerce anaokulunda binlerce çocuğumuz ile buluşturmayı hedefliyor.

Ayvalık Doğa Mini Anaokulu, adı gibi doğa ile iç içe, çam ağaçlarının ve bir çok meyve ağacının içerisinde 1000m2 lik bir alana konumlanmıştır. Anaokulumuz Ayvalık Sefa Çamlık bölgesinde yer almaktadır.

2016 senesinden günümüze butik bir anaokulu olarak faaliyetini sürdürmekte olan Çamlık Anaokulu, 2024 senesinin ilk ayları ile birlikte daha mutlu ve daha başarılı gelecek nesiller yetiştirmek için Doğa Koleji bünyesinde yer alan Doğa Mini Anaokulları ailesine dahil olmuştur. Bir çocuğun ihtiyacı olan tüm fiziksel alanlara sahip olan Ayvalık Doğa Mini Anaokulu, çocuğunuzun gün boyu büyük bir açık alanda özgürce keşfetmesi, kendini tanıması ve geliştirmesi için tüm imkanlara sahiptir.

Tamamen ev yapımı besinler ile hazırlanan yemekler bahar ve yaz aylarında geniş bahçemizde açık havanın vermiş olduğu iştah ile miniklerimizin daha sağlıklı büyümeleri için minik midelerini doldurmaktadır. Sık sık okulumuz arkasında bulunan küçük ormanımıza yaptığımız geziler ile miniklerimizin doğa kütüphanelerine yeni anılar ekliyoruz. 12 ay açık olan Ayvalık Doğa Mini Anaokulu’nda yaz ayları da tüm imkankları ile öğrencilerine hizmet vermektedir.