İTÜ ETA Vakfı - Doğa Koleji| Anaokulu|İlkokul|Ortaokul |Lise|Özel Okul |Fen ve Teknoloji Lisesi

Sağlık Çalışanlarına Destek!

Sağlık çalışanlarının yanındayız! Pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personellerinin çocuklarına %50 eğitim bursu!

Dikkat Yayın Var!

51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öne çıkan projelerimizi ve kazandığımız başarıları canlı yayında konuşuyoruz. Canlı yayın saat 17.00'de!

Mutlu Ebeveyn, Mutlu Çocuk

.Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümümüzden "Mutlu Ebeveyn" rehberi!

Riders Arena

Acrome Robotics tarafından düzenlenen Riders Arena Online Robot Yarışması'nda 8 Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencimizle finale en çok katılım sağlayan okul olduk.

YKS İçin Tavsiyeler

Rehberlik Koordinatörümüz Sibel İzgiman, YKS tarihlerinin yeniden belirlenmesinin ardından öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Bu Haftanın Oyunları

Her Güne Bir Oyun! Evden eğitim döneminde öğrencilerin aileleriyle keyifli vakit geçirebilmeleri için çeşitli oyunlar ve aktiviteler hazırlayarak velilerimizle paylaşıyoruz.