İTÜ ETA Vakfı - Doğa Koleji| Anaokulu|İlkokul|Ortaokul |Lise|Özel Okul |Fen ve Teknoloji Lisesi

LGS Başarınızı Ödüllendiriyoruz!

LGS başarınıza % 100’e varan burs! İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Liseleri ,başarınızı %100’e varan burs oranlarıyla ödüllendiriyor.

Güvenlik Güçlerinin Yanındayız

Pandemi sürecinde halkın güvende kalmasını sağlayan güvenlik güçlerinin çocuklarına %50 oranında burs desteği Doğa'da!

Sağlık Çalışanlarına Destek!

Sağlık çalışanlarının yanındayız! Pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personellerinin çocuklarına %50 eğitim bursu!

YKS Değerlendirmesi

2020 YKS tamamlandı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Akademik Koordinatörlüğ, 2020 TYT ve AYT sorularını değerlendirdi.

557 Milyon 714 Bin Dakika Eğitim

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tercih Süreci

2020 YKS sonuçlarını değerlendiren Liseler ve Rehberlik Koordinatörümüz Sibel İzgiman'dan öğrencilere önemli tavsiyeler...