Haber ve Etkinlikler

“CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT” SERTİFİKA TÖRENİ

2015-2016 eğitim yılında Cambridge ESOL sınavlarında yüksek başarı gösteren öğrencilerimizin sertifikaları geçtiğimiz hafta kampüslerimizde düzenlenen törenler ile verildi.

ETİKETLER : Cambridge Üniversitesi , sertifika , ödül , Cambridge English Preparation Centre Sertifikası , Cambridge English , ket , pet

Dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesinin bir departmanı olan “Cambridge English Language Assessment” tarafından lise düzeyinde uygulanan Cambridge English: Key (KET), Cambridge English: Preliminary (PET) ve Cambridge English: First (FCE) sınavlarına istikrarlı çalışmalarıyla hazırlanan Doğa Okulları öğrencileri başarılarını aldıkları sertifikalar ile taçlandırdı. Uluslararası alanda önem taşıyan Cambridge sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL