“GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN NE OLUR BENİ ANLA” ADLI SEMİNERİMİZDE VELİLERİMİZLE BULUŞTUK

Konyaaltı Doğa Okulu Ortaokul Rehberlik Birimi “Gençlik Başımda Duman Ne Olur Beni Anla” başlığı altında planladığı veli seminerlerinin ilkini gerçekleştirdi.

ETİKETLER : seminer , ortaokul , rehberlik , gençlik başımda duman , ne olur beni anla , Egemen Aktaş

Konyaaltı Doğa Okulu Ortaokul Rehberlik Birimi bu yıl bir dizi seminerde velilerimizle bir araya gelecek. “Gençlik Başımda Duman Ne Olur Beni Anla” başlığı altında oluşturulan seminer programının ilk ayağı 28 Şubat'ta gerçekleştrildi.

Düzenlenen ilk oturumda konuşmacımız Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Egemen Aktaş, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu ile ilgili bilgilendirici bir sunum gerçekleştirip sunumun ardından velilerimizin sorularını yanıtladı. Bir sohbet havasında geçen seminerde velilerimiz çocuklarıyla ilgili çözüm bulamadığı pek çok soruya yanıt buldu ve seminerden keyifli ayrıldı.

Seminerlerimiz Öfke Kontrolü, İnternet ve Oyun Bağımlılığı, Ergenlikte Çocuk ile İletişim başlıkları kapsamında devam edecek.