10. d’MUN KONFERANSI BUDAPEŞTE’DE GERÇEKLEŞTİ!

Doğa Okulları Lise İngilizce Bölümünün düzenlediği d’MUN Budapeşte konferansı öğrencilerimizin başarılı katılımları ile gerçekleşti.

ETİKETLER : d'MUN , budapeşte , kırım meselesi , konferans , Yağmur Kerim , Zeynep Ezel , Mehmet Kerem Elender , Çağlar Yılmaz

Kırım Meselesi”nin tartışıldığı konferansta 'En İyi Delege' ödüllerini Bursa Özlüce Kampüsü'nden Ukrayna’yı temsil eden Yağmur Kerim, aynı kampüsten Amerika Birleşik Devletleri’ni temsil eden Zeynep Ezel, Bostancı Doğa Kampüsü'nden Belarus’u temsil eden Mehmet Kerem Elender ve Tuzla Bilim Okulu'ndan Yunanistan’ı temsil eden Çağlar Yılmaz adlı öğrencilerimiz aldı. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Konferansın ardından Slovekya, Avusturya ve Çek Cumhuriyeti’ne giden öğrencilerimiz yoğun programın ardından güzel vakit geçirme imkanı buldular. Önümüzdeki yıl, akademik ve sosyal ortamları birlikte heyecanla yaşadığımız yeni konferanslarımızda tekrar öğrencilerimizle birlikte olacağımız için heyecanlı ve mutluyuz.