2015 İSTANBUL ÇOCUK SATRANÇ LİGİ'NDE 3 DERECE DOĞA OKULLARI'NIN

2015 İstanbul Çocuk Ligi, 7-8 Mart 2015 tarihlerinde Doğa Okulları Kampüslerinde gerçekleşti. Turlar sonunda dereceye giren takımlara madalya ve katılım belgeleri ödül töreni ile verildi.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , başarı , çocuk satranç ligi , madalya

2015 İstanbul Çocuk Satranç Ligi; Avcılar, Çekmeköy, Gaziosmanpaşa, Sarıyer, Şişli Grubu maçları Doğa Okulları Kampüslerinde yapıldı. Tüm sporcular, antrenörler, veliler ve hakemler ile kokteyl alanında buluşma ve tanışmanın ardından konferans salonuna geçildi. Teknik toplantıdaki açılış töreni ve bilgilendirmelerden sonra 60 takım, 300 sporcu katılımıyla gerçekleşen turnuvalarda kaliteli ve güçlü hamlelerin yapıldığı maçlar sergilendi. Sıralamada ilk 3'te yer alan takımlara, Doğa Okulları konferans salonlarında gerçekleştirilen ödül törenlerinde madalyaları ve katılım belgeleri verildi. Doğa Okulları'nın ev sahipliğini yaptığı bu önemli turnuvaya katılan veli ve sporcularımızın memnuniyet ve teşekkürleri görülmeye değerdi.

Avcılar Doğa Bilim Okulu B Takımı, Avcılar Doğa Bilim Okulu A Takımı ve Çekmeköy Doğa Kampüsü 1 Takımı üstün performansları ile dereceye girerek finalde oynama hakkını kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, finalde başarılar dileriz.

AVCILAR

Türkiye İstanbul Çocuk Liginde Doğa Okulları Avcılar Grubu Dereceleri