Haber ve Etkinlikler

2015 İSTANBUL ÇOCUK VE YILDIZLAR SATRANÇ LİGİ DOĞA OKULLARI'NDA!

Ülkemizin en büyük organizasyonlarından biri olan 2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Doğa Okulları ve İstanbul Satranç Federasyonu işbirliğiyle organize edildi.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , akif çavuşoğlu , çocuk ve yıldızlar ligi , İstanbul Satranç Federasyonu , organizasyon

25 ilçede, 348 takımın katılımı ile gerçekleşecek olan çocuk ligine Doğa Okulları kampüslerimiz ev sahipliği yapacak. Seçkin takımların karşılaşacağı turnuva 45 dk + 30 sn. düşünme süresinde yapılacak.


2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi 17 Ocak 2015 saat 11.00’de Güzelce Doğa Kampüsü'nde Büyükçekmece Grubu maçlarıyla başladı. Turnuvaya 12 takımın 48 sporcusu ile başlarken heyecan giderek tırmandı. 5. turun sonunda takımlar ilk üçte yer alabilmek için kıyasıya bir mücadele sergilediler. Bu büyük coşkuya ev sahipliği yapan Güzelce Doğa Kampüsü turnuvayı 3.’lük ile bitirdi. Turnuvayı 3.’lük ile bitiren satranç sporcularımızı tebrik eder, turnuvada emeği geçen satranç antrenörümüz Akif Çavuşoğlu’na teşekkür ederiz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL