2015 İSTANBUL KÜÇÜKLER SATRANÇ İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASI'NDA DOĞA ÖĞRENCİSİ 1.OLDU

Yenilenen formatıyla Kartal, Güngören, Beylikdüzü ve Sancaktepe olmak üzere 4 merkezde yapılan turnuva gruplarında toplam 1451 sporcu aktif katılım gösterdi.

ETİKETLER : satranç , turnuva , Melisa Çengel , istanbul

Grup turnuvaları sonunda dereceye giren sporcuların katılımıyla 2015 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finali ise 30-31 Ekim 2015 tarihlerinde Bahçelievler Belediyesi Siyavuşpaşa Spor Kompleksinde 400 finalist sporcunun katılımıyla organize edildi. 12 kategoride 6 tur düzenlenen final turnuvası sonunda dereceye giren sporcular ödüllerini törenle aldılar. İlçe grup turnuvalarını ve final turnuvasını tamamlayan sporcularımız 23-29 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

400 finalist sporcunun katılımıyla gerçekleşen 2015 İstanbul Küçükler İl Birinciliği’nde 8 yaş kızlarda Bostancı Doğa ilkokulu öğrencimiz Melisa Çengel’in 1.’liğini kutlar, Türkiye şampiyonasında başarılarının devamını dileriz.