Haber ve Etkinlikler

2018-2019 t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİ BAŞLIYOR!

Gelenekselleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde başarılı girişimciler ve iş insanları kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak için Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya gelecek. Seminerler 28 Aralık 2018 tarihine kadar sürecek.

ETİKETLER : t-mba , girişimcilk , inovasyon , , lise eğitimi , lise eğitim sistemi , seminer , doğa liseleri

Geleneksel olarak  t-MBA kapsamında gerçekleştirdiğimiz t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini, bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri, girişimciliğin toplumsal / bireysel faydaları ve girişimciliğin riskelrini paylaşacaklar. 19 Kasım – 28 Aralık  tarihleri arasında gerçekleşecek olan seminerlerde t-MBA öğrencileri Prof. Dr. Deniz Ülke ARIBOĞAN, ETİ İcra Kurulu Başkanı Lütfi Hakan POLATOĞLU, Silk and Cashmere Kurucusu Ayşen ZAMANPUR , Gloria Jeans Coffee Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet DINÇERLER, Blu TV CEO Aydın Doğan YALÇINDAĞ,  Nestle Türkiye Müdürü Arzu Alibaz, Odeobank Genel Müdür Yardımcısı NAIM HAKIM,  Kartal Kimya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar KANAT gibi rol model olan iş insanları ile lise çağında tanışarak kariyer yolculuklarında erkenden farkındalıklarını artıracaklar.

t-MBA dersleri arasında bulunan Girişimcilik ve İnovasyon dersini alan t-MBA öğrencileri, girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı kampüslerine gelen girişimcilerden yani ilk ağızdan dinleyerek güçlendirecekler. Tüm hazırlıklarının öğrenciler tarafından yapılacağı t-MBA Girişimcilik Seminerleri kampüslerimizde birbirinden değerli konuklarmız ile girişimcilik şöleni havasında tamamlanacak.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL