23 NİSAN’DA DOĞA ÖĞRENCİLERİ MEDYADA!

Türkçe dersi kapsamında 23 Nisan’da öğrencilerimiz “iletişim temasını” yaşayarak öğrenmek adına Hürriyet gazetesi, Kral Radyo, Kral Tv, Radionair, Kentfm, İzmir Radio35, İzmir yerel televizyonu gibi pek çok ünlü yazılı ve görsel medya kurumunda bir günlüğüne koltukları devralıyorlar.

ETİKETLER : 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı , radyo doğa , kamera sende , medya , Mustafa Kemal Atatürk , türkçe , soes , ortaokul

Doğa Okulları ortaokul Türkçe dersinin kazanımlarından biri olan konuşma ve iletişim becerilerini geliştirmek amacıyla okulumuzda okul radyomuz olan Radyo Doğa ve Kamera Sende projesi ile sunuculuk ve kamera deneyimini yaşayan öğrencilerimizi erken yaşta medya ile tanıştırıyoruz. 23 Nisan’da Doğa Öğrencileri Medya’da projesinde okullarımızın çeşitli kampüsleri görev alıyor.

23 Nisan’da ise çocukların büyüklerin koltuklarına oturma ve bir günlüğüne o mesleği yerine getirme geleneğini yaşatmak amacıyla “Doğa Öğrencileri Medyada”  başlığı altında bir proje başlattık. Öğrencilerimizle tanınmış radyo ve televizyon programlarında yer aldık ve bir günlüğüne öğrencilerimiz sunucuların koltuklarını devraldılar.

Bu projemizde Bahçeşehir Bilim Kampüsü’nde eğitimine devam eden Arda Merdan Aslankaya isimli öğrencimiz Hürriyet gazetesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile evrensel bir mesaj yayınlayarak gazetede yer alacak. Pek çok televizyon ve radyo kanalında sunucuların görevlerini devralacak öğrencilerimizin konuşma ve dil yeteneklerini yaşayarak geliştirmelerini sağlayan bu projeyi takip etmek için gözünüz 23 Nisan’da medyada olsun. Öğrencilerimize bu projede liderlik eden Türkçe öğretmenlerini kutluyor öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Doğa Ailesi olarak Ulu Önder, Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.