4. d’MUN JUNIOR KONFERANSI İÇİN ABANT’TA BULUŞUYORUZ!

Ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşen d’MUN Junior Konferanslarının 4.’sü 29-31 Mart 2015 tarihlerinde Abant’ta gerçekleştiriliyor.

ETİKETLER : d'MUN , d'MUN Junior , SOES , ingilizce , d'MUN Junior Conference

170 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşecek olan konferansa pek çok uluslararası organizasyonda görev almış komite başkanları ile Doğa Anadolu Liselerinde öğrenim gören deneyimli d’MUN temsilcileri başkanlık ediyorlar. Daha önce Bursa, İzmir ve Antalya’da gerçekleştirilen konferansta, farklı ülkeleri temsilen dünya meseleleri hakkında müzakereler yapan delegelerimiz, uluslararası politikalara yön veren ortak tutumları, problemleri, farklı bakış açılarını ve bunlar arasındaki neden-sonuç ilişkilerini sorguluyor, tartışıyor ve çözüm üretiyorlar. Öğrencilerimizin karakter gelişimlerine, düşünce yapılarına ve İngilizce yetilerine yönelik önemli kazanımlar sunan d’MUN Konferansları, Doğa Okulu İngilizce Bölümlerinin en prestijli öğretim araçlarının başında geliyor. Konferans sonunda delegelerimizin aldığı d’MUN “Pearson Assured” onaylı sertifikalar artık dünya çapında geçerli. Bu sayede öğrencilerimiz MUN delegesi, komite başkanı ve başkan yardımcısı olarak yaşıtlarından bir adım önde olacaklar.

4. d’MUN JUNIOR KONFERANSI İÇİN ABANT’TA BULUŞUYORUZ!