4 İL’E 500 TEBESSÜM PROJESİ

Çamlıca Doğa Okulu Öğrenci Meclisi bu yıl da örnek bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisi , tebessüm , sosyal sorumluluk , proje , çamlıca doğa koleji

Geçen yıl Mardin’deki bir okula yaptıkları giysi ve kırtasiye yardımlarını bu yıl beş katına çıkararak: Yozgat, Tokat, Sivas ve Kayseri’de bulunan beş okul için hazırladıkları yardımlarını 19 Mart’ta vermek üzere yola çıktılar. Toplam on altı koli yardım ile dört yüz kilogram yardımı bulan proje üç günlük programın ardından başarıyla sonlandı. Sivas İmranlı ve Kayseri Akkışla’da bulunan iki okula iki yüz kişilik kütüphane açtılar. Yozgat Kadışehri’ndeki okula ise kırtasiye yardımlarını, Tokat’taki okula ise projeksiyon yardımını ulaştırdılar. Çamlıca Doğa Okulu t-MBA öğrencileri, yaptıkları büyük yardımlar ile minik öğrencilerin yüzlerindeki gülümseme ve minnet duygusu ile uğurlandılar.

Çamlıca Doğa Okulu öğrencilerinin organize ettikleri bu anlamlı projede yer alan fedakar öğrenciler, yaptıkları büyük yardımlar ile adlarından söz ettirdiler. “4 İl’e 500 Tebessüm Projesi” dünyanın en verimli ve gözde eğitimi olarak gösterilen, t-MBA'in sosyal sorumluluk projelerindeki başarısına önemli bir örnek teşkil etti.