500 LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİSİ “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI”NDA BULUŞUYOR!

Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencileri 12- 13 Kasım tarihlerinde online gerçekleşecek “t-MBA Liderlik Akademisi Eğitim Kampı”nda bir araya gelerek alanında uzman eğitmen ve akademisyenlerden sertifikalı eğitim alacak.

ETİKETLER : liderlik akademisi , liderlik eğitimi , t-mba , online eğitim , proje yönetimi , mehmet karaca , emre alkin , türker baş , cem cüneyt arslantaş

Kıyasıya rekabetin yaşandığı seçimlerde büyük mücadele vererek liderlik akademisinde yer almayı hak kazanan 500 liderlik akademisi öğrencisi eğitim kampında bir araya gelecek. İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Kolejleri Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın değerli paylaşımları ile başlayacak olan eğitim kampı alanında uzman, duayen isimlerin eğitimi ile devam edecek.

2 gün sürecek olan sertifikalı eğitim kampında öğrencilerimiz alanında uzman akademisyen ve eğitmenlerden “Dönüşümcü Liderlik ve Ekip Yönetimi”, “Endüstri 4.0”, “Yönetim ve Organizasyon”, “Proje Yönetimi”, “Örgütsel Çeviklik ve Esneklik”, “Networking ve Kaynak Yaratma”, “Mutluluğun Kimyası” ve “Başarılı Bir Takım Oyuncusu Olmak” üzerine eğitim alarak farklı bakış açıları elde edece,  daha vizyoner bir şekilde projelerini yönetmeye devam edecekler.