6. d’MUN JUNIOR KONFERANSI İÇİN ANTALYA’DA BULUŞUYORUZ!

Ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile gelenekselleşen d’MUN Junior Konferanslarının 6.’sı 18-20 Mart 2016 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

ETİKETLER : d'MUN , ortaokul , konferans , junior , diplomat , dmun konferansı , ortaokul ingilizce eğitimi , münazara

640 öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek olan konferansa pek çok uluslararası organizasyonda görev almış komite başkanları başkanlık ediyorlar. Öğrencilerimiz kampüslerdeki MUN Advisor (Danışman) öğretmenleri ile 2 aydır özveri ile çalıştılar ve konferans hazırlıklarını tamamladılar. BM komitelerinde ülkelerin delegeleri rolünde İngilizce münazara yaparak ve çözüm önerileri sunarak üç gün boyunca diplomatik bir ortamı yaşamak için gün sayıyorlar. d’MUN Junior Konferanslarının 6.’sı 18-20 Mart 2016 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Farklı ülkeleri temsilen dünya meseleleri hakkında müzakereler yapan delegelerimiz, uluslararası politikalara yön veren ortak tutumları, problemleri, farklı bakış açılarını ve bunlar arasındaki neden-sonuç ilişkilerini sorguluyor, tartışıyor ve çözüm üretiyorlar. Öğrencilerimizin karakter gelişimlerine, düşünce yapılarına ve İngilizce yetilerine yönelik önemli kazanımlar sunan d’MUN konferansları, Doğa Okulları İngilizce Zümresinin en prestijli eğitim programlarının başında geliyor.