8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ, GURUR ve SEVİNÇ DOLU 2016-2017 LİSEYE GEÇİŞ TÖRENİNDE MUSTAFA SANDAL'LA KEP ATTI!

Doğa Koleji İstanbul kampüslerinde ortaokul eğitimini tamamlayan 3000'e yakın öğrenci Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen liseye geçiş ve kep atma töreninde Doğa Ailesi'ne gurur ve hüznü aynı anda yaşattı.

ETİKETLER : doğa koleji mezuniyet , mustafa sandal , kep atma töreni , ali rıza lüle , diploma töreni , liseye geçiş töreni ülker sports arena

11 Mayıs'ta gerçekleşen muhteşem gece bayrak ve flama töreni, saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa'lı olmanın öğrencilerimize katacağı değere dikkat çekerek öğrencilerimizden Doğa'da edindikleri disiplin ve sorumluluğu yaşam boyu taşımalarını istedi. Lüle, "Sizleri gelecekte hayatın pek çok alanında söz sahibi olmuş başarılı bireyler olarak görüyorum. Doğa Kolejinde aldığınız eğitimi, yaşadığınız anıları ve dostlukları asla unutmayacaksınız." diyerek öğrencilerimizi emek ve özveriyle yetiştiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür etti. Konuşmasının sonunda Ali Rıza Lüle, eğitimin hayat boyu süreceğini belirterek öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Ülker Sports Arena'nın muhteşem atmosferinde gerçekleşen gecede öğrenciler, tek tek sahneye davet edilerek alkışlandı. Velilerin duygulu anlar yaşadıkları öğrenci takdiminin ardından 2017 Doğa Koleji Halk Oyunları ve Dans Yarışması'nda dereceye giren ekipler sahnedeki yerini aldı. Halk oyunları ve modern dans kategorilerindeki muhteşem gösterileriyle Çekmeköy ve Ataşehir 2 kampüsü İlkokul öğrencilerimiz uzun süre ayakta alkışlandı.

Liseye geçiş ve kep töreni, sevilen sanatçı Mustafa Sandal'la daha da renklendi. Binlerce Doğa Koleji öğrencisinin Mustafa Sandal'ın sahneye çıkışıyla keplerini atması, adeta görsel bir şölene dönüştü. Işık ve lazer gösterileri eşliğinde gerçekleşen kep atma şöleninin ardından Mustafa Sandal öğrencilerimize hitaben coşkulu bir konuşma yaptı. Sandal, hayatta hayal etmeden ve çalışmadan başarıya ulaşılamayacağını vurguladı ve iyi eğitimin hayat başarısını artıracağını söyledi. Sanatçı öğretmenlerimize ve velilerimize böyle pırıl pırıl bir gelecek yetiştirdikleri için de teşekkür etti.

Mustafa Sandal'a plaketini vermek üzere sahneye çıkan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, öğrencilerimizin ve velilerimizin coşkusunu paylaştığı için başarılı sanatçıya teşekkür etti. Mustafa Sandal konser süresince en hareketli şarkılarını Doğa Ailesi için söyledi. Tören Mustafa Sandal konserinin ardından dj performansıyla devam etti.