8. TÜRKİYE MARKA ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ!

Bilkent Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği Türkiye Marka Zirvesi’ne Doğa Okulları Ankara Kampüsleri de destek verdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , lise , türkiye marka zirvesi , bilkent üniversitesi , mithat çoruh amfi , ankara eryaman kampüsü , akfen holding , İbrahim süha güçsav

Bu yıl 8.’si düzenlenen etkinlikte, "Küreselleşen Türk Markaları" konsepti ile firmaların küreselleşme yolundaki hikayeleri paylaşıldı. 07 Kasım 2015 tarihinde Bilkent Üniversitesi Mithat Çoruh Amfi' de gerçekleşen zirveye, CEO'lar, akademisyenler, iş dünyasının duayenleri katıldı. Ankara Eryaman Bilim Kampüsü Lisesi meclis öğrencilerinin de katıldığı zirvede öğrencilerimiz Akfen Holding CEO’su İbrahim Süha Güçsav ile sohbet etme imkanı buldular.