ACARKENT KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ NEZAKET VE GÖRGÜ KURALLARI EĞİTİMİ ALDI

Doğa Okulları Acarkent Kampüsü t-MBA Öğrencileri “nezaket ve görgü kuralları” eğitimi düzenlediler.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , nezaket , görgü , eğitim , acarkent kampüsü , ayça kuru , akademi , sertifika

Düzenlenen eğitime 9. ve 10. Sınıf öğrencileri katılırken; eğitmen olarak,  zarafet ve moda eğitimlerinin merkezi olmuş Fransa, İsviçre ve İngiltere metotlarını örnek almış ve iş etiketi, imaj, ikna teknikleri, zarafet, yürüyüş-duruş, stratejik danışmanlık, yaşam koçluğu ve bir çok alanda eğitim veren Ayça Kuru yer aldı.

Katıldıkları “nezaket ve görgü kuralları” eğitimine yoğun ilgi gösteren t-MBA öğrencileri uygulamalı olarak işin püf noktasını öğrendiler.  Eğitim sırasında, duruş ve yürüyüş eğitimi, kişisel bakım, oturma – kalkma adabı, masa düzeni ve adabı, yemek masasında yapılması gerekenler, kartvizit takdimi, mülakata nasıl gidilir vb. konularda oldukça önemli püf noktalarına değinildi. t-MBA öğrencileri aldıkları bu derslerin ilerideki iş yaşantılarında büyük yarar sağlayacağını düşündüklerini belirterek, eğitimler için “Hayatımızı kolaylaştırmanın yanı sıra, düzene sokmaya da yardımcı olacak nitelikte” dediler.

t-MBA’in önemli temel taşı olan iş hayatını yakından takip etmeleri, Türkiye’nin ve dünyanın önemli yöneticileri ile bir araya gelmeleri nedeniyle öğrenciler eğitmen Kuru’yu dikkatle dinlediler. Ulusal ve uluslararası etkinliklerde kullanacakları önemli “nezaket ve görgü kuralları” teknikleri uygulamalı olarak öğrenen,  t-MBA öğrencileri eğitimi veren Ayça Kuru’ya teşekkürlerini sundular. Öğrenciler Ayça Kuru Akademi'den onaylı sertifika aldılar.