ACIBADEM BİLİM KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

İngiltere Başkonsolusu Robert Leigh Turner, Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA Öğrencileri’nin konuğu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , başarı , ingiltere , başkonsolos , Leigh Turner , konuk

Tüm organizasyonu t-MBA öğrencilerinin düzenlediği konferansta, Robert Leigh Turner için tüm salon İngiliz ve Türk bayrakları ile süslendi. Kendisine özel olarak hazırlanan sunum ve jestleri gören Turner, Türk öğrencileri dünya arenasında çok başarılı bulduğunu dile getirdi. Meslek olarak diplomat olmak isteyen öğrencilere yönelik konuşma yapan Turner, Türkiye ve dünya ülkelerinin önemlerinden de bahsetti. İstanbul’u çok seven Turner, Türk öğrencilerin yurt dışına okuma hayalleri için  önemli bilgiler verdi.

Eski bir diplomat olan ve Orta Asya ve Güney Kafkasya Ticaret Genel Müdürü olarak da görev yapan olarak Başkonsolos Turner, sempatik tavırları ile öğrencilerin sevgisini kazandı. Kimi zaman sorulara Türkçe yanıt veren, kimi zaman öğrencilere sorular soran Başkonsolos Leigh Turner, eğitim hayatlarına t-MBA öğrencileri ile önemli bilgiler paylaştı.

Türkiye’de ve dünyada önemli bir diplomat olarak gösterilen İngiltere Başkonsolusu Leigh Turner’ın konuşmacı olarak Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi konferansına akademik ve sosyal başarının birlikte anlam kazandığını gösteren t-MBA konferanslarında, Türkiye’de ve dünyada önemli bir diplomat olarak gösterilen İngiltere Başkonsolusu Leigh Turner’ın katılımı ile bir ilk yaşanmış oldu.  Sunum süresince başarılı bir simultane çeviri yapan Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerinden Eda Gökçek'i tebrik eden Turner, konferans sonunda t-MBA öğrencilerinin teşekkür plaketini kabul etti.