ACIBADEM BİLİM OKULU t-MBA ÖĞRENCİLERİ DEV ORGANİZASYONA İMZA ATTI

Birbirinden ünlü simaların katıldığı panelde, 1903 Cemiyeti ve Türk sporuna emeği geçmiş önemli isimler davet edildi ve Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , organizasyon , 1903 Cemiyeti , Şükran Albayrak , Murat Didin , Ahmet Nur Cebi , panel

1903 Cemiyeti ile ortaklaşa düzenledikleri panele Türk basketbolunun duayen ismi Murat Didin, eski milli basketbolcu Tufan Ersöz, eski bayan basketbolcu ve LİG TV yorumcusu Şükran Albayrak katıldı. Türk basketbolunun geleceği, altyapının önemi, altyapıdan oyuncu yetişmemesinin sebeplerinin konuşulduğu panelde keyifli anlar yaşandı. Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencilerinin soruları ile konuşmacılar hayli zorlu anlar yaşadılar. Yaklaşık iki saat süren bu panelden sonra yine Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Cebi’yi ağırladılar. t-MBA öğrenciler sordukları sorularına centilmence cevaplar aldılar. Ahmet Nur Cebi, gördüğü yoğun ilgi sayesinde büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Panel sonrası katılımcılara plaketler takdim edildi. t-MBA öğrencilerine Beşiktaş Kartal Yuvası ürünleri dağıtıldı. Panele katılan t-MBA öğrencileri tüm konuklara yoğun ilgi gösterdi. Sporun centilmenlikle güzelleştiğini, eğitimle zenginleştiğini gösteren panelde, öğrenciler tüm konuklarla hatıra fotoğrafları çektirdiler.