ACIBADEM BİLİM OKULU t-MBA ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜ FUTBOLCU ALPAY ÖZALAN’I AĞIRLADI

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri, futbol camiasında dünyanın en önemli stoperleri arasında gösterilen Alpay Özalan’ı ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , alpay özalan , acıbadem bilim , spor , konuk

Dünyanın en önemli stoperleri arasında gösterilen Türkiye’yi yurt dışında yıllarca temsil etmiş olan Alpay Özalan, Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu. 2002 Dünya Kupası'nda altın karmaya girerek Türkiye için gurur kaynağı olan ünlü futbolcu, İngiltere’de yıllarca görev alan, Asya'da yılın defans oyuncusu seçilen Alpay Özalan, öğrencilerin sorularını samimiyetle yanıtladı. Kariyer gelişimlerini spor alanında yapmak isteyen t-MBA öğrencilerine anlamlı mesajlar verdi. Akademik başarının önemini vurguladı. t-MBA'in, henüz lise yıllarında iş dünyasına hazırladığı öğrencilerinin kazanımlarını dinleyen Özalan, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği başarılı spor adamı, t-MBA öğrencilerinin hazırladığı kariyer öyküsünün yer aldığı videoyu izledi. Seminer sonunda Lig TV’de spor yorumculuğu görevini yapan Alpay Özalan, t-MBA öğrencilerinin teşekkür plaketini alarak, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.