ADANA DOĞA OKULU’NDA KÜLTÜR TANITIM HAFTASI İLE RENKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Adana Doğa Okulu öğrencileri düzenledikleri kültür tanıtım haftasında Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Mersin Üniversitesi ve Çağ Üniversitesi’nden gelen Erasmus öğrencilerini ağırladılar.

ETİKETLER : kültür tanıtım haftası , erasmus , Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi , Mersin Üniversitesi , Çağ Üniversitesi

t-MBA öğrencileri farklı kültürlerden üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek ortak dil olan İngilizce pratiği yaptılar. Suriye, Türkmenistan, Kenya, Azebeycan, Tacikistan, İspanya, Fransa ve Çek Cumhuriyeti’nden öğrencilerle birlikte bir kültür paylaşımı gerçekleştirildi. Bazı öğrenciler ziyarete gelen Erasmus öğrencilerinin yerel kıyafetlerini giyerek onlara sürpriz yaptılar. Program misafirler için hazırlanan drama, karaoke, beatbox show ve dans gösterileriyle başladı. Daha sonra kampüs bahçesinde kurulan standlarda öğrenciler her ülkeyi temsil edecek şekilde masalar hazırladı. t-MBA öğrencileri ülkelerin bayrakları, yöresel yemekleri ile kıyafetleri ve haritadaki konumuna varana kadar sunumlar hazırladılar; öğrenci meclisi kermes düzenleyerek bardakta mısır, muffin ve cup cake sattılar. Doğa öğrencilerinin yemekhanede misafirlerle birlikte yedikleri yemek sonrası program son buldu.