ADANA KAMPÜSÜ'NDE GERÇEKLEŞEN 23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASINDA DOĞA BAŞARISI!

Turnuva yoğun katılımı, coşkusu ve bol ödülleriyle bir Türkiye Şampiyonasını aratmadı.

ETİKETLER : 23 nisan , satranç , turnuva , spor , adana

Turnuvaya Adana ilinden toplam 1000 sporcu katıldı. 7 kategoride gerçekleşen turnuvada; 7-8-9-10-11-12 yaş gruplarında ilk 3’e kupa; ilk 10’a madalya ve en iyi ilk 5 sporcu kıza madalya ödül olarak verildi. 6 yaş kategorisinde katılan tüm sporculara madalya verildi. Toplamda 18 kupa 200 madalya ödül olarak dağıtıldı. Turnuvanın baş hakemliğini Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Hakemlerinden Nevil Gündoğdu yaptı. Turnuva koordinatörlüğününü ise Doğa Okulları Adana Kampüsü Satranç Öğretmeni Ali Can Sabahi yaptı.

8 yaş kızlar kategorisinde, Doğa Okulları Adana Kampüsü öğrencilerinden Asi Altıntaş Adana 2.’siEla Aktaş Adana 4.’sü olarak madalya kazandılar. Tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.