AFYON DOĞA ÖĞRENCİLERİ HARÇLIKLARIYLA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ!

Afyonkarahisar’da eğitime farklı bir boyut getiren Doğa Koleji'nin Öğrencileri örnek bir çalışmaya daha imza attı.

ETİKETLER : afyon doğa , sosyal sorumluluk , proje , kampanya , t-mba , öğrenci meclisleri

Öğrenciler topladıkları harçlıklarla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayram hediyesi aldılar.

Afyon Doğa 9/B Sınıfı Öğrencileri örnek bir kampanyaya daha imza attı. Öğrenciler, topladıkları harçlıklara Afyonkarahisar Belediyesi’nin belirlediği 7 ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarına bayram hediyesi olarak ayakkabı aldılar. Yaptıkları faaliyet hakkında açıklama yapan öğrenciler, bayram öncesinde çocukları sevindirmek için böyle bir karar aldıklarını ve harçlıklarını biriktirdiklerini söyledi.

Projenin Afyon basınındaki yansımasını okumak için tıklayınız.