AFYON DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ TIP BİLİMİNİ YAKINDAN TANIDI

Afyon Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin düzenlediği kariyer seminerine, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Uzm. Dr. Orhan Feskeçoğlu’nu konuk etti.

ETİKETLER : orhan feskeçoğlu , t-mba , seminer , tıp , dr

Afyon Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Uzm. Dr. Orhan Feskeçoğlu tarafından ‘Doktorluk Mesleği Ve Çocuk Hastalıkları’ semineri düzenlendi. t-MBA’in amaçlarından biri olan t-MBA öğrencilerinin kariyer hedeflerine ışık tutmayı amaç edinen seminerde Feskeçoğlu, üniversite seçiminden, ihtisas alanına ve çalıştığı kurumlara kadar önemli başarı noktalarından bahsederek kariyeri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Tıp alanını düşünen t-MBA öğrencilerinin bilgilendirildiği seminerde, dinleyicileri sahneye alan Feskeçoğlu, en çok karşılaştığı çocuk hastalıkları ve tedavileri konusunda soruları cevaplandırdı.

t-MBA öğrencileri ile seminer sonrası resim çektiren Afyon Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Uzm. Dr. Orhan Feskeçoğlu’na t-MBA öğrencileri tarafından plaket takdim edildi.