ALANYA DOĞA ANADOLU LİSESİ t-MBA ÖĞRENCİLERİ KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Alanya Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencilerini düzenledikleri kişisel gelişim semineri ile fark yarattılar. Engin Sezgin’in konuk olduğu seminerde öğrencilerin katılımı ile keyifli anlar yaşandı.

ETİKETLER : t-mba , seminer , engin sezgin , Voyage , Maxx Royal Hotelleri

Alanya Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri, eğitim seminerinde Voyage ve Maxx Royal Hotelleri Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü ve NLP uzmanı ve eğitmeni Engin Sezgin ile "Sağdan Sağdan Geliyorlar" isimli eğitimi verdiler. Eğitime, Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri, akademik kadro ve okul velileri de davetliydi. Katılımcılardan yoğun ilgi ve takdir aldı.

Alanya Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencileri, eğitim seminerinde Voyage ve Maxx Royal Hotelleri Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü ve NLP uzmanı ve eğitmeni Engin Sezgin, kişisel gelişim eğitimlerini temel alan t-MBA‘i takip ettiğini ve t-MBA’in öğrencilere kişisel gelişim başarısı yakalamalarına yardımcı olduğunu vurguladılar.

Seminer sonunda plaket takdim edilen Sezgin, öğrencilerle fotoğraf çektirip t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtladı.