ATAŞEHİR 1 KAMPÜSÜ’NDE YARD. DOÇ. DR. FATOŞ KARAHASAN RÜZGARI

Ataşehir 1 Kampüsü'nde t-MBA öğrencilerinin konuğu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi, Pazarlama İletişimi, Reklam ve Dijital Pazarlama dersleri veren Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan katıldı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , fatoş karahasan , seminer , ekonomi , ataşehir 1 kampüsü , bilgi üniversitesi

Capital, Tempo, Start Up ve Cnnturk.com da köşe yazarı olarak, gündemi izleyen makaleler yazan Reklam Özdenetim Kurulu (RÖK) üyesi olarak görev alan Karahasan, Ataşehir 1 Kampsü 9.sınıf t-MBA Öğrencilerine, ekonomi ve pazarlama derslerine yönelik olarak önemli bilgiler verdi. Akademik alandaki deneyimlerini  ve tecrübelerini paylaşan Karahasan,  t-MBA Öğrencilerine ekonomi dersini baz alarak ilgili konulara konulara dikkat çekti.

t-MBA sınıflarında verdiği 4 saatlik derste dünya problemleri başlığı altında nüfus popülasyonu, göçler, teknolojik gelişmeler, ekolojik denge değişimleri, makineleşme, çevre krizleri, devleşen kentler, dünya nüfusu popülasyonundaki değişimler ve sonuçları gibi çok farklı konuları dikkat çeken örneklerle öğrencilerimize anlattı. t-MBA dersleri ile öğrencilerimiz küreselleşen dünya düzeninde ortaya çıkan sorunlara yönelik farkındalığa sahip olduklarını, Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan ders sırasında yönelttiği sorularla ortaya koydu. Konulara farklı açılardan bakılmasının önemine dikkat çeken Karahasan, gençlerimizin hayal güçlerini ön plana çıkararak yenilikçi düşünceler ile çözüm odaklı yaklaşıma sahip olmaları gerektiğini vurguladı.

t-MBA programının ekonomi dersiyle başlayan ve eğitim sürecini destekleyen etkinlikte konuk olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Fatoş Karahasan, öğrencilerin sorularını yanıtladı. t-MBA Öğrencilerinin dikkatle dinlediği ve Türkiye’nin önemli akademisyenlerinden olan Karahasan, t-MBA Öğrencilerinin ilgi odağı oldu.