ATAŞEHİR 3 BİLİM KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ’NDEN GİRİŞİMCİLİK HAFTASI’NA ÖZEL TADIM’LIK SEMİNER

İş dünyasının geleceğin temel iş alanlarından biri olarak gösterdiği “Girişimcilik”, “Girişimcilik Haftası”nda Doğa Okulları Ataşehir 3 Bilim Kampüsü t-MBA öğrencilerinin de en önemli konusu oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , zeynep eryürük , tadım , seminer

Tüm organizasyonunu Doğa Okulları Ataşehir 3 Bilim Kampüsü t-MBA öğrencilerinin düzenlediği “Girişimcilik” konulu seminere Tadım Kuruyemiş Pazarlama Direktörü Zeynep Eryürük konuk olarak katıldı. Türkiye’nin lider paketli kuruyemiş markası olan Tadım’ın, kendi sektöründe öncü olması, kuruyemişi paket olarak piyasaya sürmesi  konularında konuşan Eryürük, girişimciliği ders olarak gören t-MBA öğrencilerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Seminer sırasında Tadım Pazarlama Direktörü Zeynep Eryürük, iş fikirlerini görsellere döken t-MBA öğrencileri ile fikirleri üzerine konuştu ve tek tek projeleri inceleyerek tavsiyelerde bulundu. Tadım Kuruyemiş Pazarlama Direktörü Zeynep Eryürük, Doğa Okulları ile yapılabilecek sponsorluk projelerini değerlendireceğini belirtti.