ATAŞEHİR DOĞA KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ AVUKAT ABDULLAH BULADI'YI KONUK ETTİ

Ataşehir Doğa Kampüsü'nde t-MBA 11. Sınıf derslerinden olan Ticaret Hukuku dersinin pekiştirici etkinliği olarak Türk Hukuk Sistemi üzerine seminer düzenlendi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , ataşehir doğa , ticaret hukuku , avukat abdullah buladı , kariyer , seminer

Avukat Abdullah Buladı'nın konuşmacı olarak katıldığı seminerde t-MBA öğrencileri dikkatle konulara katıldılar. t-MBA öğrencileri tarafından düzenlenen seminerde Türk Hukuk Sistemi ve uluslararası hukuk konularında konuşan Buladı, t-MBA öğrencilerinin seçimleri ile ilgili bilgi verdi. Avukat Buladı, Türkiye'de demokratik bir hukuk sisteminin oluşturulması ve geliştirilmesi, Avrupa Birliği Hukuku'nun araştırılması konularının öneminden bahsetti.

Konuşmacı, t-MBA'in önemli amaçlarından biri olarak meslek seçimlerinde farkındalık yaratmayı amaç edindi. Avukat Abdullah Buladı, bu anlamda t-MBA Kariyer Ajandam çalışmalarına destek olarak mesleki bilgilerini paylaştı. Avukat, hakim, savcı olmak gibi önemli mesleklerin misyon ve vizyonlarını vurguladı.

t-MBA öğrencilerinin tüm organizasyonu düzenlediği etkinlik sonrası konuk Avukat Abdullah Buladı'ya teşekkür plaketi takdim edildi.