AVCILAR BİLİM OKULU t-MBA ÖĞRENCİLERİ GAZETECİ ÇETİN AKDENİZ’İ AĞIRLADI

Avcılar Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA öğrencilerinin düzenlediği seminerin konuğu Gazeteci Çetin Akdeniz'di.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , gazeteci , çetin akdeniz , ders , seminer

Meslek seçiminde son dönemlerde medya ve iletişim alanları ve bu alanların alt unsurları gençler için çok cazip meslekler olarak görülüyor. Bu konuyu baz alarak t-MBA öğrencileri arkadaşlarını hem meslek seçimi için hem de gazetecilik ve dergicilik hakkında bilgi alabilmek için Akdeniz’i davet ettiler. Gazetecilik geçmişini anlatan Akdeniz, t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Bu güne kadar Sabah Yayın Grubu’nun, Hürriyet Yayın Grubu’nun ve Milliyet Yayın Grubu’nun çeşitli yazılı kaynaklarında çalıştığından bahsetti.

Gazetecilik ile merak etikleri tüm soruları soran t-MBA öğrencileri, konuşmayı büyük bir ilgi ile dinlediler. Seminer sonunda Gazeteci Çetin Akdeniz t-MBA öğrencilerini başarılı organizasyon yönetimi için tebrik etti.