AVCILAR BİLİM OKULU t-MBA ÖĞRENCİLERİ TIP SEMİNERİ DÜZENLEDİ

t-MBA’in meslek tanıtımlarını konu alan t-MBA seminerlerine bir yenisi daha eklendi. Öğrencilerin, kariyer gelişimlerini önemseyen t-MBA düzenlenen seminerleri ön planda tutuyor. Bu anlamda “Tıp Semineri”, Avcılar Bilim Doğa Anadolu Lisesi’nde öğrenciler tarafından ilgi ile karşılandı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisi , avcılar bilim okulu , seminer , tıp , serap karaman

Çapa Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Kan Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Serap Karaman, öğrencilere doktorluk hakkında bilgiler verdi. Tıp okumak isteyen öğrencilerin ne gibi zorluklarla karşılaşıp, nelerle savaşmak zorunda olacakları hakkında konuşan Karaman, t-MBA öğrencilerinin tıp alanındaki meslekler ile ilgili sorularını yanıtladı. Doktorluk mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapan Serap Karaman, bu mesleği gerçekten gönülden isteyenlerin mutlaka tıp okumaları gerektiğinden bahsetti.

Öğrencilerin ilgisinden ve düzenlenen organizasyondan memnun kalan Çapa Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Kan Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Serap Karaman, t-MBA öğrencilerine teşekkür etti. Plaket takdimi ile seminer son buldu.