AVCILAR DOĞA BİLİM OKULU'NDA VELİ-ÖĞRENCİ SATRANÇ TURNUVASI HEYECANI!

Avcılar Doğa Bilim Okulu'nda düzenlenen Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası'nda heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşandı.

ETİKETLER : satranç , turnuva , veli , öğrenci , polat demiralay , Melike Gülen

Değerli velilerimizin turnuvaya katılımı ile öğrencilerimiz ebeveynleriyle kaliteli zaman geçirip birlikte başarmanın mutluluğunu yaşadılar. Satranç turnuvamızı 13.12.2014 Cumartesi günü satranç öğretmenimiz Melike Gülen turnuva öncesi veli ve öğrencilerimize kuralları anlatarak başlattı. Turnuvada centilmenlik ve rekabet duyguları birlikte yaşandı. Şampiyon ailelerimize kupa ve madalyaları okul müdürümüz Polat Demiralay tarafından verildi. Heyecan ile başlayan turnuvamız veli ve öğrencilerimizin mutluluğuyla sona erdi. Velilerimiz turnuvadaki sıcak ortam ve organizasyon için teşekkür ederek yeni bir turnuvada tekrar buluşmak istediklerini dile getirdiler.

Tüm velilerimize  ve öğrencilerimize  katılımları için teşekkür ederiz. Finalde kampüslerini  temsil edecek ailelerimize başarılar diler, satranç öğretmenimiz Melike Gülen’e emekleri için teşekkür ederiz.

Veli-Öğrenci Satranç Turnuvası Sonuçları

1. Sınıflar Birincisi Noyan Ailesi