AYDIN DOĞA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİ MECLİSİNDEN SOSYAL SORUMLULUK ADINA BÜYÜK BİR ADIM DAHA…

t-MBA Öğrencileri ''Kan Hayat Kurtarır ''dedi.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk projesi , kızılay , t-mba , öğrenci meclisleri , aydın doğa , kan , bağış

Doğa Okulu Öğrencileri sosyal farkındalığın arttırılması adına Kızılay'ı okullarına davet ettiler. Aydın Doğa Okulu 20.12 2014 tarihinde veliler okula davet edildi. Kan bağışı sırasında vatandaşa yardımcı olan hemşire ve doktor tarafından bilgilendirici bir seminer gerçekleştirildi. Kimler kan verebilir, verilen kan vücutta ne zaman yenilenir, kimlerin kan takviyesine çok ihtiyacı vardır sorularına cevap bulundu.

t-MBA çerçevesinde öğrencilerin farkındalığı, bu hassas konuda öğrenciler tarafından davet edilmenin önemi ve güzelliğinden memnun bir şekilde Doğa Koleji'nden ayrılan Kızılay, toplanan kan bağışları için teşekkür etti.