BENETTON TÜRKİYE ORTADOĞU ve AFRİKA CEO'SU İDRİS ONAY ÇAMLICA KAMPÜSÜMÜZDE

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri'nde iş dünyasının başarılı isimleri kariyer yolculuklarını ve deneyimlerini paylaşmak üzere Doğa Koleji öğrencileri ile bir araya geliyor.

ETİKETLER : idris onay , çamlıca doğa , inovasyon ve girişimcilik , doğa koleji lise , benetton ceo , t-mba , lise seminer

Doğa Kolejine özgü "t-MBA Eğitim Modeli"nin önemli çalışmalarından birisi olan t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile başarılı iş insanlarını ve öğrencilerimizi bir araya getiriyoruz. Bu kapsamda Çamlıca kampüsü öğrencilerimiz Benetton Türkiye, Ortadoğu ve Afrika CEO’su İdris Onay’ı konuk etti. Onay, eğitim hayatı, kariyer yolculuğu ve tecrübelerine değindiği söyleşide öğrencilerimizin hazırladıkları logo ve slogan çalışmalarından etkilendiğini belirtti.

t-MBA dersleri arasında bulunan Girişimcilik ve İnovasyon dersini alan t-MBA öğrencileri, girişimcilikle ilgili edindikleri altyapıyı kampüslerine gelen girişimcilerden dinleyerek güçlendiriyorlar. t-MBA Girişimcilik Seminerlerinde iş dünyasının profesyonelleri öğrencilerimizle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini, bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri, girişimciliğin toplumsal / bireysel faydaları ve girişimciliğin risklerini paylaşıyorlar.