BEYOĞLU KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ'NİN MUSTAFA SEVEN İLE PHOTOWALK ETKİNLİĞİ

Beyoğlu Kampüsü t-MBA Öğretmenlerinden, ünlü fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven ile “PhotoWalk” çalışması yapıldı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , mustafa seven , photowalk , sabah , hürriyet , fotoğraf editörü

Sabah Gazetesi Dergi Grubunda foto muhabirliği kariyerine başlayan ve Akşam Gazetesi fotoğraf editörü olmadan önce Dergi Grubu, Gazete Pazar, Milliyet ve Hürriyet’te görev alan, şimdilerde serbest foto muhabiri olarak çalışan Seven, PhotoWalk projesi ile öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı. Beyoğlu’ndan başlayan güzergah, Tünel Karaköy ardından Galata Köprü’sü ile son buldu.

Seven ve fotoğraf sevdalısı öğrenciler Galata Kulesi’ne çıkarak dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak gösterilen İstanbul'u fotoğrafladılar. Farklı çekim tekniklerini gösteren Seven, öğrencilerle fotoğraf çekmenin püf noktalarını paylaştı. Seven ve t-MBA öğrencileri İstanbul’un eşsiz manzarasında bol bol fotoğraf çektiler.