BİR BASKETBOL KLASİĞİ; DOĞA OKULLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Doğa Okulu üst üste 3. kez Türkiye Şampiyonu! Türkiye İlkokullar Basketbol Şampiyonası erkekler final maçında Doğa Okulu muhteşem oyunuyla galip gelerek şampiyonluğu kimseye bırakmadı.

ETİKETLER : başarı , spor , basketbol , şampiyonluk

2. periyot 15 sayı mağlup duruma düşmesine ragmen ikinci yarıdaki muhteşem oyunuyla Ankara TED Koleji'ni 52 - 50 yenen Doğa Koleji başında beri sürdürdüğü turnuvadaki iddiasını bu zaferle perçinledi. Oyunun ilk dakikalarından itibaren mücadele azmini bırakmayarak rakibini ekarte eden takımımız tribünlerin muhteşem çoşkusuyla birlikte bir basketbol şöleni yaşattı.

Tümü ayrı ayrı gururumuz olan sporcularımızdan  Ömercan İlyasoğlu ise şampiyonanın en değerli sporcusu seçilerek zaferimizi onurlandırdı. Şampiyonada emeği geçen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.