BOSTANCI DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ SAİT GÜRSOY İLE SINAV SİSTEMİNİ KONUŞTU…

Bostancı Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin düzenlediği başarılı seminerlere bir yenisi daha eklendi. Sınav sisteminin konu alındığı seminer renkli anlara sahne oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , sait gürsoy , yazar , eğitim , bostancı doğa , sınav sistemi

Türkiye’nin en önemli Eğitim Yazarlarından biri olan Sait GÜRSOY, Türk eğitim sistemi hakkında öğrencileri aydınlattı. Bostancı t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtlayan GÜRSOY, onların sınav kaygıları üzerine de fikirlerini açıkladı. Bostancı Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin merak ettikleri konulara değinen başarılı eğitim yazarı, üniversite tercihleri sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar anlattı. Alınacak profesyonel yardımla öğrencilerin kendi istediği bölümü tercih etmesinden yana olduğunu ve gençlere destek olunması gerektiğini söyledi.

Seminer sonunda Bostancı Doğa Okulu t-MBA öğrencileri, Sait GÜRSOY’a teşekkür plaketi takdim ettiler.