BUGÜNÜN GİRİŞİMCİLERİ GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİYLE BULUŞTU!

Doğa Okulları Ankara Bölge Öğrenci Meclislerinin Kızılay işbirliği ile gerçekleştirdiği Girişimcilik Festivali alanının uzman kişilerini bir araya getirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , sosyal sorumluluk , proje , bayır bucak türkmenleri , ankara çayyolu , girişimcilik zirvesi

Gerçekleştirdikleri Sosyal Sorumluluk Projeleri ile adlarından söz ettiren Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri, Kızılay işbirliği ile başlattıkları Bayır-Bucak Türkmenleri yardım kampanyasının son ayağını Girişimcilik Festivali ile taçlandırdı. Ankara Bölge Kampüslerinin gerçekleştirdiği ve gelirinin Bayır-Bucak Türkmenlerine bağışlanacağı “Girişimcilik Festivali”ne Doğa Okulları Çayyolu Kampüsü ev sahipliği yaptı.

Doğa Okulları Ankara Bölge kampüslerinin katılımı ile gerçekleşen “Girişimcilik Festivali” Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Kadir Bulut’un konuşması ile başladı. Türk Kızılayı’nın faaliyetlerini anlatan Bulut, öğrencilerimizin Kızılay ile gerçekleştirdiği çalışmaları takdir ile karşıladığını ve tüm öğrencilerimizin gönüllü üye olmalarını istedi. Ardından Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Yalçın Topçu, Dünya ve Türk tarihinden verdiği lider örnekleri ile liderliğin tanımlarını öğrencilerimiz ile paylaştı. ANGİAD Genel Başkanı Emre Altındağ’ın genç bir girişimci olarak yükseliş hikâyesi öğrencilerimizin kariyer yolcuklarına ışık tuttu. Code.org’un Türkiye Sorumlusu ve Ortağı, robincode.org’un Kurucu Başkanı Gözde Erbaz teknolojinin önemi ve yeni teknolojik gelişmeler hakkında öğrencilerimizi aydınlattı. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Levent Ersin Orallı “Üniversitelerde Girişimcilik” isimli söyleşisiyle programa renk kattı. Alkışların hiç susmadığı festival, GÜÇSİAD Genel Başkanı Turgay Erence’nin girişimci adaylarına verdiği öğütler ile son buldu.