BURSA ACIBADEM HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. NADİR ŞENER ÇEKİRGE DOĞA KAMPÜSÜ'NDE SEMİNER VERDİ

Öğrencilere kariyerinde başarı sağlamış rol modeller tarafından mesleki bilgilendirme verilmesi için düzenlenen t-MBA seminerlerinde Bursa Çekirge kampüsü, Bursa Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener’i ağırladı.

ETİKETLER : nadir şener , acıbadem hastanesi , t-mba , doktor , seminer

Tıp dünyasında edindiği kariyerini öğrencilerle paylaşan Nadir Şener, genç yaşta profesör olmanın zorluklarını ve heyecanını anlattı. Çocukluğundan beri doktor olmak isteyen Şener, yazdığı makale ve kitapları ve bunlarla edindiği tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Acıbadem hastanesinde başhekimlik görevini yerine getiren Prof. Dr. Nadir Şener, aynı zamanda eğitim görevlisi. Şener okuldan ayrılırken meclis çalışmalarından biri olan şirket eğitimleri için öğrenci meclislerini Acıbadem Hastanesi'ne davet etti.

Çekirge Doğa t-MBA öğrencileri olarak Nadir Beye kariyeriyle ilgili değerli paylaşımları için teşekkür ediyoruz.