BURSA ÖZLÜCE ÖĞRENCİ MECLİSLERİ BUSGED İLE BULUŞUYOR!

Demirtaş Rotary Kulübü, BUSGED (Bursa Görme Engelliler Derneği) ve Özlüce Doğa Anadolu Lisesi arasında gerçekleştirilen protokol sonucunda yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında görme engelli öğrenciler ile öğrencilerimiz buluşarak çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

ETİKETLER : busged , öğrenci meclisleri , görme engelliler , buz pateni , sosyal sorumluluk , proje

Her alanda yürütülen faaliyetlerle öğrenci meclisleri farkındalık yaratmaya devam ediyor. Görme engelli öğrencilerle yapılan farklı etkinliklerle öğrencilerimiz keyifli vakit geçiriyor. Doğa Okulu buz pateni eğitmeni ile her hafta farklı görme engelli öğrenci grupları paten kaymayı öğreniyor. Aynı zamanda müzik, tiyatro gibi etkinliklerde etkin rol alma şansı buluyor. Günün sonunda ise iki taraf da günü mutlu bir şekilde tamamlıyor...