ÇAMLICA DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ, GALATASARAY VOLEYBOL TAKIMI KAPTANI SELÇUK KESKİN’İ KONUK ETTİ

Doğa Koleji, düzenlenen seminerler ile öğrencileri kariyer hedefleri konusunda aydınlatmayı hedef edinen t-MBA eğitimi kapsamında, kariyer hedeflerini spor alanında yapmak isteyen öğrencileri konu alan bir seminer düzenledi.

ETİKETLER : galatasaray , voleybol takımı , selçuk keskin , t-mba , Oxford Caddesi

Türkiye’nin başarılı takımlarından Galatasaray Voleybol Takımı'nın Kaptanı Selçuk Keskin, Çamlıca Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu. Keskin, kariyer başarılarından, meslek hedeflerinden bahsetti. t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtlayan milli oyuncu sporcu gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Kariyer adımlarını spor alanında atmak isteyen öğrencilerle sohbet eden Keskin’e seminer sonunda plaket takdiminde bulunuldu. Çamlıca Doğa Kampüsü'nde Oxford Caddesi'nde seminer konuğunu gezdiren t-MBA öğrencileri, Galatasaray Voleybol Takımı Kaptanı Selçuk Keskin ile fotoğraf çektirdiler.