ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 100. YILINDA DOĞAOKULLARI'NDAN ANLAMLI SOSYAL SORUMLULUK KAMPANYASI!

Çanakkale’de kahramanlarımızın anısını fidanlarla yeşertiyoruz. Sosyal sorumluluk projesini öğrenci meclislerimiz yürütüyor. Bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz projeyi Çanakkale Orman İşletmesi ile birlikte yapıyoruz.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , proje , tarih , çanakkale , şehitlik , fidan , çanakkale zaferi , Çanakkale Orman İşletmesi

*Erken kayıt avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye’nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır… Özel okullara kayıt sürecinde Doğa'yı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Okulları'na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. Her yıl YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda Türkiye’nin en başarılı okulu olan Doğa, özel okullar erken kayıt döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve kolej kayıtlarında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa'da sizi bekliyor!Çanakkale Zaferi'nin 100. yılında öğrenci meclislerimiz Çanakkale'deki kahramanlarımızın anısını fidanlarla yeşertmek adına sosyal sorumluluk kampanyasını başlattılar.

Bir Can Bir Fidan” hatıra ormanı kurulması için orman işletmesiyle işbirliği yaparak ve öğretmenlerinin desteğini alarak projeyi yürütüyorlar. Öğrenci meclislerimiz ilkokulda Sınıf Öğretmenlerinin, Ortaokulda Rehberlik ve Matematik Öğretmenlerinin, Lise de ise Danışman ve t-MBA Öğretmenlerinin rehberliğinde projeyi hayata geçiriyor.

Projenin son aşamasında ise Mayıs ayı içerisinde Çanakkale’de “Bir Can Bir Fidan” sosyal sorumluluk proje gezisiyle Lapseki’de belirli bir alanı ağaçlandıracaklar. Ağaçlandırmanın yanı sıra Çanakkale Şehitliklerini ziyaret eden öğrencilerimiz hem keyifli bir gezi programı yaşayacak hem de tarihe ve kahramanlarımıza olan saygılarını bir kez daha gösterecekler.

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 100. YILINDA DOĞA KOLEJİ’NDEN ANLAMLI SOSYAL SORUMLULUK KAMPANYASI!