ÇEKMEKÖY DOĞA KOLEJİ'NDEN İLÇE OKUL SPORLARI SATRANÇ TURNUVASINDA BAŞARI

Çekmeköy Doğa Okulu ilçe okul sporları satranç turnuvasında takım olarak 2 kategoride şampiyon oldu, bireysel olarak 2 kategoride birincilik elde etti!

ETİKETLER : çekmeköy , satranç , başarı , turnuva , bireysel , satranç takımı

Çekmeköy İlçesi Okul Sporları Satranç Yarışması İlkokullar kategorisinde okulumuz turnuvaya damgasını vurdu. İlçemizdeki özel ve devlet okullarının katıldığı turnuvada, Minikler A kategorisi (2005-2006 doğumlular) erkeklerde şampiyon olurken, kızlarda 3.'lük elde ettik. Minikler B kategorisinde (2007-2008 doğumlular) erkeklerde şampiyon olurken, kızlarda yine 3.'lüğü elde ettik.

Öğrencilerimiz Cuma günü yapılan törende Doğa başarı madalyalarını aldılar. 23 Nisan 2015‘te Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek görkemli törende kupa ve madalyalarına kavuşacaklar.

Bu sonuçlarla ilkokul düzeyinde tüm kategorilerde okul olarak kupa kazanmanın haklı gururunu yaşarken, satranç sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Minik Erkekler A kategorisinde;

Arhan Çalışkan 5 maçta 5 puan alarak bireysel kategoride 1. oldu.

Minik Erkekler B kartegorisinde;

Berkay Aktaş da 5 maçta 5 puan alarak bireysel kategoride 1. oldu.

Okulumuz Satranç Öğretmeni ve Antrenörümüz Ediz Erencek başarının tesadüf olmadığını bu sonuçları düzenli çalışmaya borçlu olduklarını belirtti. Kendisini ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Turnuvada okulumuzu temsil eden ve turnuvayı tamamlayan sporcularımız:

Minikler A Erkeklerde

3C Arhan Çalışkan