ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ GİRİŞİMCİLİK HAFTASINDA EN İYİ KADIN GİRİŞİMCİ NUR BEGEN’İ AĞIRLADI

157 ülke ile eş zamanlı kutlanan Girişimcilik Haftası her sene olduğu gibi bu senede Doğa Okulları t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği organizasyonlarla renklendi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , çekmeköy kampüsü , girişimci , nur beğen

Çekmeköy Kampüsü t-MBA öğrencilerinin düzenlediği pamuk tarlasında başlayan serüvenini organik ürün yapımına taşıyan ve en iyi kadın girişimci olma ödülüne sahip olan Nur Beğen'i ağırladı. Beğen, girişimcilik öyküsünü t-MBA öğrencileri ile paylaştı. Girişimciliğin en önemli temel taşları olan cesaret, bilgi ve risk alabilmenin öneminden bahseden Beğen kendi markasını oluşturan Organicera’nın amaçlarını, hedef kitlesini anlattı.

t-MBA öğrencilerinden t-MBA eğitimi ile bilgi alan, girişimcilik dersinin bu yaşlarda alınmasının çok önemli bir adım olduğunu belirten Beğen, bu anlamda yaşıtlarına karşın önemli bir avantaj yakaladıklarını belirtti. Seminer sonunda en iyi kadın girişimci olan Organicera Kurucusu Nur Beğen'e teşekkür plaketi takdim edildi.