CEVİZLİBAĞ KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ SPOR CAMİASININ BAŞARILI İSİMLERİNİ AĞIRLADI!

Doğa Koleji Cevizlibağ Kampüsü Öğrenci Meclisi, sporun hayatımızdaki yeri ve önemine vurgu yapmak için gerçekleştirdiği panelde Işıl Alben, Tutya Yılmaz, Dilara Lokmanhekim, Ömer Faruk Saydam ve Mutlu Ulusoy’u öğrencilerimiz ile buluşturdu.

ETİKETLER : t-mba , doğa koleji panel , spor semineri , ışıl alben , tutya yılmaz , dilara lokmanhekim , ömer faruk saydam , mutlu ulusoy , spor , cevizlibağ doğa

TRT Spor haber bülteni sunucusu Mutlu Ulusoy moderatörlügünde gerçekleşen spor panelinde, farklı spor dallarından başarılı isimler spora dair görüşlerini anlattı. Galatasaray Kadın Basketbol Takım Kaptanı Işıl Alben kariyer yolculuğunda yaşadıklarını ve başarı hikayelerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Türk jimnastik tarihinde olimpiyatlara katılmayı hak kazanan, Rio Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil eden genç ve başarılı sporcu Tutya Yılmaz ve judo alanında Avrupa Olimpiyatlarında ülkemize bronz madalya ile taçlandıran Dilara Lokmanhekim öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Fransa’da gerçekleşen Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonasında 100 metre su üstü mono palette sınıfında altın madalya kazanarak Türkiye’ye ilk kez dünya şampiyonluğu getiren Ömer Faruk Saydam disiplinli çalışmanın önemine değindi.

Sporun hayatımızdaki önemini bir kez daha vurgulayan değerli konuklarımız “Spor Doğa’mızda Var” diyerek programı sonlandırdı. Öğrenci meclisimizin plaket ve çiçek takdimini ile keyifle geçen panel sona erdi.