ÇUKURAMBAR DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİNDEN, ÇAĞIN HASTALIĞI “KANSER VE SAĞLIKLI YAŞAM” KONULU SEMİNER

Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden, Patoloji Klinik Sorumlusu, Prof. Dr. Olcay KANDEMİR, Çukurambar Doğa Koleji’ne konuk oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , seminer , olcay kandemir , kanser

Dr. KANDEMİR, lise öğrencilerine yönelik yaptığı konuşmada, yaşam tarzını kontrol ederek kanserden uzak durulabilmenin mümkün olabildiğini anlattı. Sağlıklı yaşam konusunda ip uçları veren KANDEMİR nasıl yapabilecekleri konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Dr. KANDEMİR, sigara, alkol ve genetiği değiştirilmiş ürünlerden uzak kalarak dengeli beslenme ve spora önem vermeleri gerektiğini hatırlattı. Ayrıca çağımızın nimeti olan cep telefonlarının kanser açısından risk oluşturabileceğini ve mümkün olduğu kadar telefonlardan uzak durulması veya kablolu kulaklık kullanılması gerektiğini ifade etti.

Çukurambar t-MBA öğrencilerinin düzenlediği bu anlamlı seminer, öğrenciler için anlamlı mesaj verildi. t-MBA öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve anlatılanları dikkatle dinledikleri seminerde geleceğin yöneticileri Doğa Okulu öğrencilerine önemli yaşam ipuçları verildi.